Αντιπολίτευση σε ρυθμούς “σκληρού ροκ” από τον Στέφανο Κασσελάκη

0
11

Το ύφος της αντιπολιτευτικής του ρητορικής αποκαλύπτει σταδιακά ο Στέφανος Κασσελάκης, ακολουθώντας τακτική “σκληρού ροκ”, αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει έναν μάλλον ήπιο χαρακτηρισμό.

Με ένα βίντεο που δημοσιοποίησε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει τον πρωθυπουργό με μια γκλίτσα, ενώ στο σύντομο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση τον αποκαλεί “ο καλύτερος κακοπληρωτής”. Με μια φράση που μάλλον θυμίζει τίτλο ταμπλόιντ γράφει: “Όλη η ιστορία, από τις «αγροτικές αποζημιώσεις» του Πρωθυπουργού μέχρι τα χρέη, τις μπίζνες και τα πάρτι του”, για να συνεχίσει, σαν σλόγκαν διαφήμισης ότι “Η απάντηση είναι: Σύγχρονη Αριστερά” καλώντας τον κόσμο να γραφτεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να πάει “στη σωστή πλευρά της ιστορίας”, παραθέτοντας τον σχετικό σύνδεσμο.

Νωρίτερα είχε εμφανίσει άλλο βίντεο με θέμα την ακρίβεια, από την επίσκεψη του πρωθυπουργού σε σούπερ μάρκετ, μονταρισμένο κατάλληλα για να προκαλεί αίσθηση.

Πρόκειται για βίντεο, που θυμίζουν περισσότερο σατιρική εκπομπή. Έπρεπε να τσεκάρουμε ξανά και ξανά για να σιγουρευτούμε ότι είναι πράγματι ο Στέφανος Κασσελάκης αυτός που έκανε τις εν λόγω αναρτήσεις, αφού δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους αναρτήσεις από πολιτικούς αρχηγούς.

Άραγε του επικοινωνιακού blitzkrieg που τον έφερε στην αρχηγία του κόμματος θα ακολουθήσει ένα αντίστοιχο αντιπολιτευτικό blitzkrieg και μάλιστα τέτοιου τύπου;

Αν οι αριθμοί είναι πράγματι αποστομωτικοί, τότε ίσως τα υπόλοιπα περισσεύουν.

Εκτός κι αν στη μάχη των εντυπώσεων, η σάτιρα έχει το δικό της μερίδιο στον πολιτικό διάλογο.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here