Γρίφος η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ

0
26

Φουντώνουν τα σενάρια για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά από φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με συνάντηση του πρώην προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα με το πρώην στέλεχος Γαβριήλ Σακελλαρίδη, την ίδια ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης τείνει χείρα φιλίας προς την ομάδα Αχτσιόγλου, αλλά επίσης προκαλεί την αντίδραση στελεχών του κόμματος μετά τις δηλώσεις με τις οποίες ασκεί κριτική στην οικονομική πολιτική της περιόδου διακυβέρνησης Τσίπρα.

Kύκλοι προσκείμενοι στον Αλέξη Τσίπρα διαμηνύουν πως η συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με τον Σακελλαρίδη δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποιεί γενικότερα και οι οποίες έχουν προσωπικό χαρακτήρα.

Την ίδια ώρα, ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης απευθύνει κάλεσμα προς την Έφη Αχτσιόγλου, τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, λέγοντας σε ανάρτησή του στα social media ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να παραμείνουν και να συνεργαστούν πραγματικά.

Στο μεταξύ, ένα άλλο συγκρουσιακό πεδίο αναπτύσσεται εντός του κόμματος, καθώς δυσαρέσκειες εντός του κόμματος προκάλεσαν αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στην οικονομική πολιτική στα χρόνια της διακυβέρνησης Τσίπρα. Σε μια προσπάθειά του να ασκήσει κριτική στον Ευκλείδη Τσακαλώτο  και στη συσσώρευση των 37 δισ. στα κρατικά ταμεία, το λεγόμενο “μνημονιακό μαξιλάρι” εμμέσως πλην σαφώς κρίθηκε και η περίοδος διακυβέρνησης Τσίπρα, με τον τότε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη να αντιδρά καλώντας τον Κασσελάκη να μην υπονομεύει τον συλλογικό άθλο του ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα, λέγοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει δηλώσει επανειλημμένα υπερήφανος για το “μαξιλάρι”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here