Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω “πολεμικών πυρών” και διαλυτικών τάσεων

0
31

Εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων που καθιστούν πιο βαθιά την κρίση που μαστίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζει σήμερα στις 12:30 η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, με πολλούς να υπογραμμίζουν τις διαλυτικές τάσεις που επικρατούν αυτήν τη στιγμή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρόκειται για μια κρίσιμη συνεδρίαση, στον απόηχο της ανακοίνωσης του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για τις αποχωρήσεις των τεσσάρων, αν δεν εξασφαλίσει την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και της αποχώρησης δύο κορυφαίων στελεχών, του Πάνου Σκουρλέτη και του Νίκου Βούτση και της σφοδρής κριτικής που άσκησαν στη σημερινή ηγεσία του κόμματος.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι συλλέγονται υπογραφές καθώς στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης θέλουν να προχωρήσουν σε πρόταση μομφής για τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ τα Νέα αναφέρονται σε συνάντηση στην οποία κρίθηκε το “διαζύγιο” με Σκουρλέτη και Βούτση.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη στάση της “Ομπρέλας”. Πληροφορίες του Τύπου έκαναν λόγο για ημέρες περί αποχώρησης της ομάδας μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει σχόλιο της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να λύσει τη σιωπή του λέγοντας ότι “η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, Αλέξη Τσίπρα”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here