Στ. Κασσελάκης: Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος

0
40

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του», διαμήνυσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στα μέλη του κόμματος, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.
Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε επίσης ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, προσθέτοντας ότι «χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν», τόνισε.
Για αυτούς που προεξοφλούν το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά «Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος» συμπληρώνοντας ότι «θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here