Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής

0
20

Ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο έρχεται για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ δεν αποκλείονται εξελίξεις ακόμα και σήμερα. Πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη να εμφανίζεται αμετακίνητος για το θέμα των διαγραφών.

Στη συνεδρίαση δεν αποκλείεται να δούμε να γίνονται πράξη οι αποχωρήσεις των στελεχών της “Ομπρέλας”, ενώ χθες 1.300 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν κείμενο, όπου αναφέρεται ότι ο μύθος ενός ηγέτη που θα νικήσει τον Μητσοτάκη είναι μια απάτη και ότι «ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι οι τραμπουκισμοί και η θρασύτητα ενός πνεύματος ιδιοκτήτη που αποφαίνεται ‘όποιος διαφωνεί, να φεύγει’».

Στο μεταξύ, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης είπε ότι δεν πρέπει να γίνουν αποπομπές ή αποχωρήσεις, σε μια ύστατη προσπάθεια να αποτραπεί η διαφαινόμενη διάσπαση του κόμματος.

Τις δικές της θέσεις αναμένεται να καταθέσει και η ομάδα που πρόσκειται στην Έφη Αχτσιόγλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη ομάδα δεν αναμένεται να αποχωρήσει, αλλά θα τηρήσει μια εξόχως επικριτική στάση για όσα λαμβάνουν χώρα με πρωταγωνίστρια τη νέα ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here