ΠΑΣΟΚ: Μνημείο κυνισμού και αλαζονείας οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

0
39

“Μνημείο κυνισμού και αλαζονείας” χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τις δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χθες μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real FM: «Σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους συμπολιτες μας, αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρονται για εξεταστική, για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη. Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, πόσοι ενδιαφέρονται για να βρει το παιδί τους δουλειά, πόσοι ενδιαφέρονται για το μεταναστευτικό…»
Στο σχόλιό του, το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ακόμα:
Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οι νεκροί στα Τέμπη ‘δεν απασχολούν’ την κοινή γνώμη.
Με την ίδια κυνική λογική παρέκαμψαν την εγκληματική απουσία του κράτους και τις υπουργικές ευθύνες, όταν δολοφονούνταν ο Αντώνης Καρυώτης στο λιμάνι του Πειραιά και ο Μιχάλης Κατσούρης στη Νέα Φιλαδέλφεια από την επέλαση Κροατών χούλιγκαν.
Προφανώς δεν αναμένουμε ο κ. Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει και να στείλει σπίτι του τον Υπουργό του.
Εκείνος κρατά τη μπαγκέτα της αλαζονείας και της αμετροέπειας.
Το απέδειξε όταν από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε έναν Πρόεδρο ανεξάρτητης αρχής για ‘προσωπική ατζέντα’ επιχειρώντας ευθεία παρέμβαση».
Σε νεότερες δηλώσεις του σήμερα, στον ίδιο σταθμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων, λέγοντας ότι δεν είχε καμία διάθεση να τους προσβάλει. «Προφανώς και όλος ο ελληνικός λαός συγκλονίστηκε με αυτό το δυστύχημα, όλος ο ελληνικός λαός πενθεί και όλοι πονέσαμε για τα παιδιά που χάθηκαν. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος μπορεί να θεωρήσει ότι εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος δεν πονά, δεν πενθεί για όλα τα θύματα», είπε μεταξύ άλλων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here